Nabídka
Zastrkávací fotoalba
   17.02.2022 14:12:52

Zastrkávací fotoalba

Co to je a jak je použít?


Máte doma nepřehlednou hromadu fotek, kterou byste si rádi už konečně srovnali a všechny snímky vytřídili do jednotlivých fotoalb? Známe to asi každý. Chceme si zapamatovat každou sekundu z rodinné dovolené, tak fotíme všechno, co vidíme. Jenže co pak s tím? Jako skvělé řešení se nabízí právě zastrkávací, neboli zasunovací fotoalba!

Tento druh alba se skvěle hodí na větší množství fotografií stejného formátu, klasicky 10x15 nebo 13x18 cm. Obsahuje průhledné kapsičky, do kterých své vzpomínky jednoduše zasunete a je hotovo, v tom spočívá celé kouzlo. Není vůbec potřeba něco lepit nebo vystřihovat.

Zvládne to opravdu každý!

Velikou předností zasunovacích fotoalb je tedy i možnost jednoduše fotografie zase vysunout, abychom je mohli přeorganizovat nebo si je třeba vystavit v rámečku, kdykoli budeme chtít. A následně je i velmi jednoduše vrátit zase zpátky. Opravdu žádná věda!

V naší nabídce najdete i zastrkávací fotoalba, ve kterých je místo na krátké popisky, což je opravdu ideální, pokud máte fotek velké množství a potřebujete si poznačit, odkud která je. Takovéto místečko bývá většinou uprostřed stránky mezi fotografiemi, nebo pak po straně u hřbetu. Samozřejmě máme i taková, kam se vkládají jen fotografie a se žádným psaním si hlavu lámat nemusíte.

Můžete si u nás vybrat i z různých tematických zaměření, máme skladem alba s cestovatelskými, neutrálními, zvířátkovými i dětskými motivy! Takže nikdo rozhodně nepřijde zkrátka, a to své si najde opravdu každý.

Pro představu rozhodně doporučujeme se podívat i na přiložené video, ve kterém hraje hlavní roli oblíbené zastrkávací koženkové fotoalbum v bílé barvě KD463000/2 WHITE. Je na fotografie o rozměru 10x15 cm, obsahuje i speciální štítky na popisky k jednotlivým fotografiím.

Máte už od nás nějaké zasunovací fotoalbum doma? Je plné vašich oblíbených fotografií? Tak si ho nenechávejte jen pro sebe a pochlubte se i ostatním skrze sociální sítě! A rozhodně nás nezapomeňte označit, ať se můžeme pokochat taky.