Nabídka
Svátek zamilovaných - Valentýn
   27.01.2022 18:10:02

Svátek zamilovaných

Slavit, či neslavit?


Den svatého Valentýna, jednoduše nazýván jen Valentýn, je známý svátek, který se slaví každoročně 14. února. Podle tradice je tento den svátkem zamilovaných, kteří si dávají najevo svou lásku pomocí malých dárečků nebo krátkých milostných psaníček-valentýnek.

Někteří tvrdí, že je to jen svátek komerční, a slavit ho proto odmítají. Pravdou ale zůstává, že svátek zamilovaných má dlouhou tradici, na jejímž počátku se nejspíš opravdu nachází postava svatého Valentýna.

Ať už tuto tradici přijímáte a legendám věříte, nebo ne, všichni dobře víme, že je důležité dávat svým milovaným najevo, že je máme rádi! Udělat to můžeme 14. února nebo klidně už dnes!

Někdy může být těžké vymyslet něco originálního, co bychom našim blízkým darovali. Kytička a bonboniéra sice nikdy nezklamou, ale nechtělo by to už nějakou změnu? Ano! Vymysleli jsme proto 2 jednoduché tipy na zamilované dárečky, které zvládne vyrobit úplně každý.

Originální rámeček s osobním vzkazem

Potřebovat budeme: oblíbenou fotku, papír, rámeček (např. tento), barevné fixy a lepidlo, nůžky.
Postup: fotky libovolně nalepte pomocí lepidla do fotorámečku a doplňte zamilovanými vzkazy o tom, co na tom druhém milujete!

Leporelo se společnými vzpomínkami

Potřebovat budeme: leporelo s černými stránkami (např. toto), oblíbené fotografie, fotopodlepky a bílou tužku/fixu.
Postup: fotky libovolně nalepte pomocí fotopodlepek do leporela a doplňte zamilovanými vzkazy nebo oblíbenými citáty a obrázky!

Citáty o lásce, které můžete použít:
„Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.“ John Lennon

„Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“ Romain Rolland

Můžete se také podívat na video, které jsme pro vás natočili:

Jestli si na vyrábění až tak moc nevěříte nebo se vám prostě nechce, nevadí! Můžete trošku prošmejdit náš e-shop a pořídit vašemu vyvolenému nebo vyvolené něco hezkého bez jakékoli námahy. Zabrousit můžete hlavně do sekce se svatebními rámečky a fotoalby, kde najdete velké množství zaláskovaných produktů.