Nabídka
Vzpomínky na Afriku. Aneb úkol pro sešítkové fotoalbum
   18.04.2023 12:24:54

Vzpomínky na Afriku. Aneb úkol pro sešítkové fotoalbum

Afrika patří mezi největší kontinenty světa. Žije v ní přes 1,2 miliardy obyvatel. Mimo lidskou populaci tam ale narazíme i na velmi rozmanitou a pestrou paletu rostlin a živočichů!

Je to kontinent, který nabízí hodně zajímavých aktivit a věcí k vidění. Když už se někomu podaří do Afriky vyrazit na dovolenou, je to zážitek na celý život!

Takový zážitek si rozhodně zaslouží pořádně zdokumentovat pomocí krásných fotek.
Jakmile dorazíte z dovolené domů, je radostí prohlížet si všechny ty fotografie a vzpomínat.

Je ale důležité si je všechny pěkně roztřídit a zorganizovat, aby nenastal chaos a kouzlo nepominulo. To bylo jasné i nám, a tak jsme se na to hned po výletě vrhli.

My jsme na naše vzpomínky z Afriky použili sešítková fotoalba, a rozhodně je doporučujeme i vám. Proč?

Sešítkové fotoalbum je v podstatě taková malá knížečka se vzpomínkami.

Snímky se ukládají do speciálních plastových kapsiček, které zajišťují jejich bezpečí a chrání je před vnějšími vlivy (děti, prach, tekuté nápoje a další… vždyť to znáte). Kouzlo těchto fotoalb ale spočívá zejména v jejich praktičnosti. Jsou tenká, a tudíž i velmi dobře skladovatelná.

A! Obrázky v deskách alba se dají vyjmout a vyměnit za vlastní fotky! Představují jedinečnou příležitost, jak si vytvořit speciální tematickou knížečku plnou těch nejkrásnějších vzpomínek!

My jsme se rozhodli naše vzpomínky z dovolené v Africe roztřídit a vytvořit si malá fotoalba podle jednotlivých míst, která jsme tam navštívili. Sešítková alba proto byla jasnou a nejlepší volbou.

Použili jsme fotoalba ANYWHERE ROSES, která jsme naplnili našimi oblíbenými fotkami z národních parků Ngorongoro a Serengeti, které se rozkládají v oblasti Tanzánie.

Vytvořili jsme pro vás i krátké video s návodem, jak na to.

V naší nabídce najdete sešítková fotoalba v různých rozměrech a na různé počty fotografií. Celé tvoření je tedy hlavně na vás a vaší fantazii. Můžete si do nich ukládat jakékoli fotografie, které pak zase jednoduše vytáhnete ven. Skvěle se hodí i jako originální dáreček pro vaše blízké.

A co vy, už máte všechny fotografie roztříděné?