Nabídka
Tipy na vánoční dárky, které opravdu potěší
   10.11.2022 16:47:36

Co nám letos Ježíšek naježí?
Tipy na vánoční dárky, které opravdu potěší

Každoroční přemýšlení a vymýšlení, co komu nadělit pod stromeček, je opět tady. Letos jsme se rozhodli vám to trochu ulehčit a připravili jsme pár tipů na dárky, které zaručeně potěší každého, kdo si je pod stromečkem rozbalí! Co je lepší, než společné vzpomínky? Co je lepší, než dárek, na kterém je vidět, že je od srdce a z lásky? Asi nic, proto se rozhodně mrkněte na pár následujících tipů!

Pro rodiče

Maminku určitě potěší nějaká ta dekorace do interiéru. Rámeček je proto jasnou volbou! Vybrat si můžete z více designových kousků, jako jsou kovové rámy s různým zdobením nebo kvalitní dřevěné fotorámečky. Dovnitř můžete rovnou naaranžovat společnou rodinnou fotografii, uvidíte, jak se pak mamince u stromečku rozzáří oči štěstím!

Pro tatínka můžete zvolit čistší design, bez ozdobiček, který nechá vyniknout hlavně materiály rámu. Radost mu určitě udělá fotorámeček větších rozměrů s jeho vlastní fotkou nebo s fotkou celé rodiny, který si bude moct vystavit ve své pracovně!

Horký tip pro čerstvé rodiče!

Pokud ve svém okolí máte někoho, komu se v nedávné době narodilo miminko, ať už jsou to vaši známí, rodiče nebo kdokoli jiný, darujte jim dětské fotoalbum! Můžou si do něj uložit společné vzpomínky s děťátkem, a co je víc, než moct si ty nádherné momenty uchovat navždy?

Pro prarodiče

Babičce i dědečkovi uděláte určitě velkou radost fotoalbem s vašimi společnými fotkami-můžete vytvořit menší leporelo nebo naplnit fotografiemi některé z našich zastrkávacích fotoalb. Nebo jim darujete prázdné fotoalbum, aby si ho zaplnili sami? Například některé s neutrálními motivy? Prarodiče budou mít z takového dárku určitě velkou radost.

V naší nabídce najdete také vánoční ozdoby na stromeček s výřezem na fotku. Taková ozdobička babičku určitě potěší, může si do ní vložit fotku vnoučátek a mít je tak celé Vánoce u sebe.

Pro kamarády

Obdarujte své přátele předměty se společnými vzpomínkami! Zaplňte leporelo fotkami z vašeho nedávného společného výletu. Jsou vaši přátelé tvořivé duše? Pořiďte jim scrapbook, ve kterém se můžou vyřádit. Určitě je potěšíte i některou z našich krabic na fotky. Můžete ji naplnit hromadou společných fotek, nebo dokonce jinými předměty, které jsou pro vaše přátelství důležité.

Jestli ale hledáte jen nějakou maličkost, doporučujeme originální magnetický rámeček, který si mohou vystavit třeba na ledničku!

Tak čím letos potěšíte své blízké vy?