Nabídka
Svátek zamilovaných - inspirace na skvělé dárečky!
   26.01.2023 11:22:17

Svátek zamilovaných
Inspirace na skvělé dárečky!

Další rok nám uplynul a je to tady zase. Valentýn. Ať už patříte mezi příznivce tohoto svátku, nebo se spíš držíte stranou, své milované můžete tak jako tak potěšit originálním dárkem. Jenže co pořád vymýšlet? Kde brát inspiraci? Pokud si přesně tyto otázky pokládáte a lámete si s tím hlavu, rozhodně čtěte dál. U nás totiž najdete plno pokladů, které určitě vaši milovanou polovičku potěší!

Fotoalbum

Fotoalbum plné společných vzpomínek jako dárek rozhodně nikdy nezklame. Můžete do něj jen vložit oblíbené fotky, na to se vám bude nejlépe hodit zastrkávací fotoalbum. Případně si můžete dát s dárkem větší práci a pořídit fotoalbum klasické na růžky a podlepky, do kterého můžete psát a kreslit podle libosti. Vytvoříte si tak zcela originální knížečku plnou jen vašich společných vzpomínek! Můžete dovnitř napsat vzkazy, popsat oblíbené zážitky, lepit vstupenky a další…

Fotokrabice

Jako originální dáreček vám poslouží krabice na fotky. Do krabice plné srdíček můžete vložit buď 700 fotek 10x15 cm, nebo menší počet snímků a nějaký malý předmět, který je pro vás důležitý.

Fotorámeček

Zamilovaný fotorámeček jako dárek k Valentýnu? Rozhodně ANO! Vložte do něj oblíbenou společnou fotku a darujte ho. Rámeček s fotkou si pak můžete vystavit jako dekoraci, která bude stále na očích.

Vybírat můžete z různých velikostí i barev. Jako dárek určitě potěší i jednobarevný dřevěný rámeček, pokud ale chcete zkusit něco odvážnějšího, sáhněte po více zdobeném rámečku se srdíčky nebo zamilovanými nápisy :-)

Nějaká drobnost…

V případě, že nechcete plánovat nic velkého, ale pořád toužíte svému miláčkovi něco darovat, zkuste třeba klíčenku. Malá klíčenka se společnou fotkou, kterou budete moct nosit stále u sebe… To zní docela dobře, že? Tak pořiďte jednu i sobě, ať máte se svou láskou oba stejné!

Další možností je například sešítkové fotoalbum. Můžete zvolit malé na fotky 9x13 cm, případně na INSTAX fotky 8,6x5,4 cm. A proč zrovna sešítkové fotoalbum? Protože i obrázky, které jsou v deskách, můžete vyměnit za vlastní fotky! Vytvoříte si tak originální vzpomínkovou knížečku.

Pro kreativní nadšence do DIY dárečků máme taky něco! Inspiraci najdete v našem předchozím valentýnském článku. Pro vyrábění můžete samozřejmě použít jakýkoli jiný rámeček nebo jiné leporelo.