Nabídka
Svatební fotoalba
   28.05.2022 11:45:33

Svatební fotoalba - nebojte se experimentovat!

Máte za sebou s partnerem váš velký den? Jste stále plní dojmů a krásných vzpomínek? Jestli jste na obě otázky odpověděli ano, nastal teď ideální čas na tvoření svatebního fotoalba. Udělejte si společnou chvilku ve dvou, s rodinou nebo s přáteli a dejte hlavy dohromady.

Vyvolejte si ty nejkrásnější fotografie, vylovte z paměti všechny ty kouzelné okamžiky a přeneste je do alba!

Jak na výběr dokonalého fotoalba?

Toho pravého partnera už doma máte, jak ale zařídit, aby u vás doma bylo i dokonalé svatební album? Jednoduše! Stačí promyslet několik základních otázek a hned zjistíte, co je pro vás to pravé.

Styl

V jakém stylu se odehrával váš svatební den? Vintage? Glamour? Nebo snad nějaká exotika? Možná elegantní klasika? V den D bylo vše sladěné a perfektní, držte se toho i při výběru fotoalba. Vaše fotky pak do alba skvěle zapadnou a vytvoří nádherný celek, se kterým se budete chtít všem chlubit!

Popisky a formát fotografií

Stejná otázka jako při tvoření jakéhokoli jiného fotoalba. Kolik snímků do něj potřebujete umístit? V jakých jsou formátech? Stále platí, že pokud máte fotografie v různých velikostech, sáhnout musíte po fotoalbu samolepícím nebo klasickém na růžky a podlepky. Tyto druhy mají navíc tu výhodu, že do nich můžete přidávat i různé vzkazy a popisky.

V případě, že jsou všechny vaše svatební fotky ve stejném formátu (klasicky 10x15cm, 13x18 cm), postačí vám ke štěstí i oblíbené zastrkávací fotoalbum. U něj už si ale musíte hlídat přesný počet snímků, který se do něj vejde, i si dopředu rozmyslet, jestli uvnitř budete chtít mít i místo na popisky.

Vlastní fotka v deskách

Některá naše svatební fotoalba nabízí i luxusní vylepšení, které vám pomůže vytvořit si svou vlastní a originální svatební knížku plnou vzpomínek. Jedná se o výřez na vaši vlastní fotku přímo v deskách alba. Každý tak hned na první pohled pozná, že fotoalbum je opravdu plné jen vašich svatebních fotek!

Barva

Tuto otázku je rozhodně potřeba sladit s celkovým stylem fotoalba. Podle nás si ale zaslouží samostatné zvážení. Není totiž nutné držet se starých známých padesáti odstínů bílé, které jsou beztak všechny stejné. Nebojte se v tomto ohledu experimentovat! Zkuste například elegantní černou, roztomilou růžovou nebo stylovou červenou.

Pokud jste už zvážili a promysleli všechny důležité otazníky, které se nad výběrem svatebního fotoalba vznáší, zbývá vám už jen mrknout do kategorie svatebních fotoalb a vybrat si takové, které bude pro vás dokonalé!