Nabídka
Samolepící fotoalba
   18.04.2022 16:57:00

Samolepící fotoalba - jak na eleganci a styl s fotkami?

Někdy může být složité vyznat se ve všech možnostech, které dnešní prodejci fotoalb nabízí. Nejdůležitějším krokem je rozmyslet si, co vlastně hledáme.

Jestliže v rukách držíme oblíbené fotky v různých formátech a v hlavě máme představu luxusní vzpomínkové knížky, se kterou se budeme každému chlubit, je ideální sáhnout po tom samolepícím! Nabízí totiž čistý a elegantní vzhled, který nikdy nezklame.

Samolepící fotoalba obsahují jednobarevné stránky. Fotky si na ně můžete ukládat v libovolných formátech. Rozložení snímků je také zcela na vaší fantazii!

Všechny se ale musí umístit pod speciální krycí fólii, která zaručuje naprosté bezpečí vašich vzpomínek. S touto fólií je dobré zacházet opatrně a po manipulaci ji uhladit hadříkem, aby se vytlačily případné bublinky a nerovnosti.

Pak už budou všechny fotky krásně držet na svém místě!

Pokud si chcete ke svým vzpomínkám vytvořit i popisky nebo si do alba uložit i nějaký krátký dopis, který je pro vás důležitý, není to vůbec žádný problém! Stačí vše napsat na kousek papíru, a ten úplně jednoduše vložit k fotkám pod ochrannou fólii.

Ve videu výše se můžete podívat, jak fotku do samolepícího fotoalba správně umístit, ať vás pak při práci nic nepřekvapí!