Nabídka
O nás
   03.01.2022 12:45:52

Proč fotoalba a rámečky?


Jsou momenty, které si chceme zapamatovat navždy. Náš kouzelný svatební den, první dovolenou s miminkem nebo večer u táboráku s přáteli. Dneska je běžné, že u sebe máme mobily a všechny tyhle chvíle máme vyfocené nejméně milionkrát a ty nejpovedenější snímky ihned nasdílené na sociálních sítích. Je to sice fajn, ale takhle se může jednoduše stát, že se nám ztratí, někde zapadnou a my na ně prostě zapomeneme.

Nebylo by teda lepší si ty nejoblíbenější fotky nechat vyvolat a pěkně uložit nebo vystavit, abychom se k nim mohli kdykoli vrátit a užívat si ty momenty znova a znova, stejně intenzivně jako tehdy? Prohlížet si je společně s dětmi, s vnoučaty nebo s kamarády u stolu? Povídat si, smát se a prostě vzpomínat, jaké to tehdy bylo? My si myslíme, že rozhodně ano!

Jelikož věříme v sílu krásných vzpomínek a víme, že jsou důležité, rozhodli jsme se vám poskytnout a rozšířit možnosti, jak fotky uchovávat. Společnost KARPEX je na trhu už od roku 1997 a už tehdy zaujala svými originálními dřevěnými fotorámečky ve velmi kvalitním provedení!

Od té doby se neustále snažíme rozšiřovat sortiment, dnes u nás najdete například nejrůznější tematická fotoalba, clip rámy nebo další rámečky z různých materiálů, barev a snad ve všech možných velikostech!

Dokonce nabízíme i galerie, tedy větší rámy na více fotek, které jsou oblíbeným doplňkem do interiérů. A my je máme obzvlášť rádi, protože si díky nim můžete vystavit hooodně fotek…
A fotek, těch přece není nikdy dost!

Naším hlavním cílem je úsměv na tváři každého, kdo si prohlíží své oblíbené fotografie a vzpomíná na ty chvíle, které pro něj byly důležité nebo se do nich prostě rád vrací.

Snažíme se ze všech sil a celý náš tým vkládá do své práce nejen kus srdce, ale i kus sebe, protože všichni věříme, že děláme něco opravdu důležitého!

Fotky patří do alba a ty nejkrásnější na zeď!

PS: Jestli chcete být jako první u toho nejdůležitějšího, co se u nás na e-shopu děje, sledujte nás na našem Instagramu nebo Facebooku, kam pravidelně umisťujeme i zajímavé soutěže a slevy!
Podpořit nás můžete třeba označením @karpex.cz nebo #karpexcz. Uděláte nám tím velkou radost!